INFOSIVU

jhdd  
1 Maksutavat
   jhdd

1.1 Nordean verkkomaksu

Käyttäessäsi Soloa siirryt pankin salattuun yhteyteen, jossa vahvistat ja maksat tilauksen omilla solo-tunnuksillasi. Pankin tulostettava maksutosite käy myös kuitista.

jhdd        
jhdd     

1.2 Tilisiirto (ennakkomaksu)

Tällöin maksat tilaamasi tuotteet ja toimituskulut tilisiirtona tilillemme (Nordea FI39 1026 3000 4117 20). Maksamisen helpottamiseksi voit tulostaa tilisiirtolomakkeen selaimelta tai voit kirjoittaa maksamisessa tarvittavat tiedot muistilapulle. Maksakaa lasku pankkinne kautta samalla tavalla kuin maksatte minkä tahansa laskun. Lähetämme tilauksen sinulle heti, kun maksu on saapunut tilillemme.

Pankin tulostettava maksutosite käy myös kuitista.

jhdd     

1.3 Postiennakko

Tällöin maksat tilaamasi tuotteet ja toimituskulut, kun noudat tilauksen postista. Maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit  sekä Visa Electron.

 

Huomio! Emme toimita suksibokseja postiennakolla.

jhdd  
jhdd
2 Toimitustavat, -kulut ja -aika
jhdd

POSTI16 (nouto postista)

6.50 €  Nordean verkkomaksu, tilisiirto (ennakkomaksu)

10.50 €  Postiennakko

 

Voit noutaa tilauksesi lähimmästä Postista sen aukioloaikoina. Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen toimituksesta tekstiviestillä, jos olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi. Muussa tapauksessa saat ilmoituksen perinteisesti postissa.

Saat  lähetystunnuksen myös sähköpostiisi, kun toimitus on lähtenyt postiin. Voit noutaa toimituksen myös ko. lähetystunnusta vastaan. Lähetystä voit seurata lähetystunnuksen avulla osoitteessa: www.posti.fi/lahetystenseuranta

jhdd  

Lähimmän postisi löydät osoitteesta www.posti.fi.

jhdd  

Jos olet tilannut postiennakolla, voit maksaa toimituksen postitoimistossa käteisellä tai yleisimmällä pankki- ja luottokorteilla.  Muistathan ottaa mukaan myös henkilötodistuksesi.

jhdd  

POSTI21 (kotiin kuljetus)

10.00 €    Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu, ennakkomaksu (tilisiirto), luottokorttimaksu

16.00 €  Postiennakko

 

Posti toimittaa tilauksesi suoraan kotiovellesi. Sinulle soitetaan ennakkoon ja sovitaan sopivasta toimitusajankohdasta, joten muistathan ilmoittaa puhelinnumerosi.  Postin Kotiinkuljetukset hoituvat arkipäivisin klo 9-21 välisenä aikana.

jhdd  

Jos olet valinnut maksutavaksi postiennakon, voit kotiinkuljetuksen yhteydessä maksaa tilauksesi kätevästi myös kotona suoraan Postin kuljettajalle. Maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.

jhdd  

POIKKEUKSET

Thulen ja MontBlancin bokseja ei toimiteta kotiin - vain noutona liikkeestä. Autoformin (ent. Calix) suksiboksit toimitetaan kuljetusliikkeen toimesta suoraan kotiin. Toimituskulut ovat 15.00 euroa.

Valitse toimitustapavalikosta toimitustavaksi: POSTI21

jhdd  

Lähetämme toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse, jos toimitusaika venyy yli 4 arkipäivän.

jhdd  

Huomio! Emme vastaa Posti (Itella) Oy:stä johtuvista viivästyksistä.

jhdd
3 Lähetyksenseuranta
     jhdd

 

Kun pakettisi on lähtenyt postin kuljetettavaksi, lähetämme sähköpostiisi postin lähetystunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä Postin verkkopalvelussa: www.posti.fi/lahetystenseuranta

jhdd

 Paketin voi myös noutaa lähetystunnusta vastaan heti, kun se on saapunut postin toimipisteeseen. 

jhdd

 Suoraan kotiin tulevista toimituksista ilmoitamme vain lähetysajankohdan.

    jhdd
4 Takuu- ja palautuskäytäntö
jhdd
Kaikilla verkkopalvelustamme tilatuilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta. Ks. lisätietoa sopimusehdoista.
jhdd

Otattehan yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, halutessanne palauttaa jonkin tuotteen.

Puhelin: 050 466 4528

Email: myynti@varaosamarkkinointi.fi

jhdd  

Myös takuu asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä yo. Muistathan säilyttää ostokuitin takuuta varten.

jhdd  

Noutamaton postiennakkolähetys ei ole yhtä kuin palauttaminen, joten laskutamme siitä 19.00 euroa toimitus- ja käsittelykuluja.

jhdd
5 Tietosuoja
jhdd

Emme käytä asiakkaan yhteystietoja suoramarkkinointiin emmekä luovuta niitä eteenpäin.

jhdd  
6 Muut
kjhdd

6.1 Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin myös tilausvahvistuksen

6.2 Emme vastaa sivuillamme ilmenevistä hinta- tai tuotetiedovirheistä.

6.3 Pidätämme oikeuden valikoida asiakkaamme.

6.4 Emme toimita alle 16-vuotiaille. Jos olet alle 16-vuotias, pyydän vanhempiasi tilaamaan puolestasi.

6.5 Väärillä tai toisen nimi- ja osoitetiedoilla tilaaminen ilmanasianomaisen lupaa on rikos. Ilmoitamme väärinkäytöksistä poliisille.

hdd
7 Täydelliset sopimusehdot
hdd