Bookmark and Share

Rallye 3003 kromikehyksellä

Rallye 3003 kromikehyksellä

Rallye 3003 kromikehyksellä

Hella on kehittänyt Rallye 3003 -lisävalon erityisesti ammattilaisille rekkoihin, maastoautoihin ja ralliin. Uuden kromikehyksen ansiosta lisävalo on entistäkin laadukkaamman näköinen ja se sopii ulkonäöllisesti entistä paremmin vaikkapa maastureiden valotelineisiin.

 • Ainutlaatuinen muotoilu
 • High-boost-heijastin valaisee tien entistä tasaisemmin
 • Vakiovalojen ihanteellinen täydennys
 • Kirkas, lasinen suojalasi
 • Korkealaatuiset materiaalit ja eri asennuspaikkoihin sopivat pidikejärjestelmät täyttävät ammattiautoilijoiden tiukat vaatimukset
 • Rallye 3003 -lisävalo valmistetaan Saksassa ja se on hyväksytty tiukan, maailmaanlaajuisesti voimassaolevan ISO 14001-ympäristöstandardin mukaan
 • Mitat: halkaisija 222 mm, syvyys 125 mm ja korkeus kiinnitysjalan kanssa 243 mm
 • Hella Rallye 3003 - uutta muotoilua ja luotettavaa valotekniikkaa


  Hellan uusi Rallye 3003 on ammattilaisille tarkoitettu valo, joka valaisee tien ihanteellisesti ja on ainutlaatuinen muotoilultaan. Se antaa lisää yksilöllisyyttä ja turvallisuutta maasto- ja kuorma-autoille sekä rekoille. Hella toi Rallye 3000 -sarjan markkinoille yli kymmenen vuotta sitten ja on jatkuvasti kehittänyt sitä tekniikan suomien uusien mahdollisuuksien myötä.

  Uudessa Rallye 3003 -mallissa Hella yhdistää viimeistellyn valotekniikan ja yksilöllisen kopan muotoilun: aidon, kirkkaan lasin, hopeanvärisen koristerenkaan sekä laadukkaat kiinnikkeet. Rallye 3003:n koppa on luonnollisesti myös tukevaa tekoa ja iskunkestävä. Rallye 3003 on valmistettu Saksassa maailmanlaajuisesti pätevää ympäristöstandardia ISO 14001 noudattaen.

  Hella-laadun tunnistaa muotoilusta, Hella-logosta sekä valotehosta. Rallye 3003:n high-boost-heijastin valaisee tien kirkkaasti ja tasaisesti jopa 500 metrin päähän (vertailun vuoksi: kaukovalo ilman high-boost-heijastinta valaisee vain noin 350 metrin päähän) huolehtien näin hyvästä näkyvyydestä sekä aktiivisesta ajoturvallisuudesta kaikissa sää- ja ajo-olosuhteissa. Tien tasaisen valaisun varmistavat tietokoneavusteisesti toteutettu polttimon hienosäätö sekä FF-tekniikka (free form = vapaa pinta) – molemmat tekijöitä, jotka vähentävät väsymistä ajossa. High-boost tarkoittaa Hellalla heijastimen peilipinnan päällystämistä alumiinilla. Muutaman nanometrin paksuinen suojakalvo heijastimen pinnassa auttaa säilyttämään valojen toimintakyvyn pitkään.

  89.00 €