Bookmark and Share

Kuljetusvälineet

Pyörätelineet | Suksitelineet | Taakkatelineet | Vene- ja purjelautatelineet | Kuormansidontavälineet

Pyörätelineet

Mont Blanc | Muut

Mont Blanc

UUTUUS! MontBlanc Quikball+

UUTUUS! MontBlanc Quikball+
Uusittu malli suosikkitelineestä. Tukeva ja helppokäyttöinen. Sopii kaikkiin vetokoukkuihin. Kahdelle polkupyörälle, kantavuus 30kg. Kannattimissa runkopitimet, joissa kiinteät, säädettävät kiristimet. Alaosassa vahvat kiristyshihnat. Sokkavarmistus.

85.00 €


MontBlanc Barracuda

MontBlanc Barracuda
Muottivalettu profiili, joka pitää polkupyörän pystyssä itsekseen ja jättää molemmat kädet vapaiksi. Kun runkopidin kiinnitetään polkupyörään, lukittuu samalla polkupyörä taakkatelineeseen. Kromattu runkopidinputki on valmistettu erikoisteräksestä, pohjaprofiili UV-valon kestävästä komposiitista. Sopii polkupyörille joiden runkopaksuus on 20-80 mm, suurin rengasleveys 2,2 tuumaa. Ainutlaatuinen muotoilu, joka yksinkertaistaa polkupyörien kuljetuksen. Pikakiinnike sopii kaikille kannatinkiskoille, myös alumiiniprofiileille.

TM testivoittaja! 5 tähteä!

139.00 €


MontBlanc Discovery

MontBlanc Discovery
Samat ominaisuudet kuin Barracudassa, mutta alumiinikiskolla. Parannetut pikakiinnikkeet antavat lisähelpotusta asennukseen. Sopii polkupyörille, joiden runkopaksuus on 20-80mm, suurin rengasleveys 2,5”. Sopii sekä teräs- että alumiinitangolle.

169.00 €