Bookmark and Share

Kemikaalit

Autonhoitotuotteet | Puhdistusaineet | Hajusteet | Liima- ja tiivistemassat | Maalit | Muut

Autonhoitotuotteet

Autoglym | Carlake | Korrek | King | TCnano -suojauskäsittelyaineet

Autoglym

<<< Edellinen sivu

[1] [2]


BUMPER CARE - Puskurin elvyttäjä

BUMPER CARE - Puskurin elvyttäjä
Kaunistaa ja suojaa poistaen vahajäämät ja piintyneen lian kaikilta maalaamattomilta ulkoisilta muovi- ja kumipinnoilta. Bumper Care palauttaa alkuperäisen värin ja muodostaa kovan näkymättömän suojakerroksen ilmansaasteita, maantielikaa sekä suoran auringonvalon ikäännyttävää ja haalistavaa vaikutusta vastaan. Käytetään kaikkiin ulkopuolisiin muovi- ja kumiosiin kuten puskurit, koristelistat, ovenkahvat, renkaat, spoilerit ja roiskeläpät.

13.00 €


INTENSIVE TAR REMOVER - Tervan- ja liimanpoistaja

INTENSIVE TAR REMOVER - Tervan- ja liimanpoistaja
Pikitahrat ovat näkymättömiä ja voivat vaurioittaa joitakin maalipintoja. Intensive Tar Remover liuottaa heti pikitahrat maalipinnalta ja ne voi pyyhkiä tai pestä pois normaalin shampoopesun yhteydessä. Sopii myös käytettäväksi kumiin, synteettisiin mattoihin ja istuinvuorauksiin. Poistaa öljyt, rasvat, vahat, silikonit, hartsit, liimajäämät ja polttoainevalumat.

8.50 €


INSTANT TYRE DRESSING - Helppo rengashoito

INSTANT TYRE DRESSING - Helppo rengashoito
Suihkuta märkiin tai kuiviin renkaisiin ja anna kuivua. Kulutusta kestävien polymeerien emulsioitu seos ehostaa renkaat täysin uudenkiiltäviksi. Sitä voidaan suihkuttaa myös pesun jälkeen märän moottoritilan muovi- ja kumiosiin. Suojaa myös kosteudelta ja korroosiolta.

12.00 €


FAST GLASS - Nopea lasinpesu

FAST GLASS - Nopea lasinpesu
Puhtaat ikkunalasit ovat ehdottamat turvalliseen ajamiseen. Fast Glass ikkunanpesua käytetään nopeaan sisä- ja ulkopuoliseen lasinpuhdistukseen. Saat kristallinkirkkaan heijastamattoman pinnan. Suositellaan käytettäväksi akryyli-, plexi- ja muovi-ikkunoihin, koska se ei sisällä hiovia aiheita. Sopii hyvin myös pölyn pyyhkimiseen sisäpuolisilta muovipinnoilta ja kuivuneiden hyönteisten sekä linnun jätösten poistamiseen turvallisesti maalipinnoilta.

7.00 €


METAL POLISH - Metallinkiilloke

METAL POLISH - Metallinkiilloke
Saa aikaan säihkyvän pitkäikäisen suojakiillon kaikille metallipinnoille, kuten kromi, ruostumaton teräs, kupari, messinki, alumiini ja seosmetallit. Soveltuu hyvin autoihin, moottoripyöriin, veneisiin, lentokoneisiin ja matkailuvaunuihin. Kiillottaa mm. pölykapselit, maskit, ajovalojen kehykset, ovenkahvat, vanteet ja haarukat. Soveltuu myös kotitaloudessa käyttöesineisiin ja koneisiin.

6.50 €


 

AQUA DRY - Synteettinen säämiskä
Aqua Dry säämiskässä on ainutlaatuinen rakenne, joka on vielä parempi kuin oikeassa nahkasäämiskässä. Aqua Dry on erittäin imukykyinen, helpompi puristaa kuivaksi, kestävämpi ja halvempi. Kun peset autosi säännöllisesti Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner pesuaineella ja pyyhit sen Aqua Dry säämiskällä, säilyy Super Resin Polish maalipinnan kiilto ja lisäksi saat kirkkaat.

13.50 €


<<< Edellinen sivu

[1] [2]