Bookmark and Share

Kemikaalit

Autonhoitotuotteet | Puhdistusaineet | Hajusteet | Liima- ja tiivistemassat | Maalit | Muut

Autonhoitotuotteet

Autoglym | Carlake | Korrek | King | TCnano -suojauskäsittelyaineet

Autoglym

[1] [2]

Seuraava sivu >>>


AQUA WAX - Suihkutettua kiiltovaha

AQUA WAX - Suihkutettua kiiltovaha
Aqua Wax on erityisesti valmistettu antamaan loistava, kirkas ja rasvaton viimeistely kaikille ulkoisille pinnoille, vaikka vahattava pinta on kostea. Aqua Wax sopii kaikille maalityypeille, myös metallille, kumille, muoville ja lasille.

Tuotteen mukana tulevia mikrokuituliinoja voidaan käyttää myös muiden Autoglym tuotteiden kanssa. Liinoja voidaan pestä ja uudelleen käyttää niin usein kuin tarve sitä vaatii.

28.50 €


SUPER RESIN POLISH  - Puhdistava yleisvaha

SUPER RESIN POLISH - Puhdistava yleisvaha
Kansainvälisiä tunnustuksia saanut puhdistava yleisvaha Super Resin Polish on erittäin helppokäyttöinen puhdistus- ja suoja-aine. Se soveltuu kaikentyyppisille uusille ja hyväkuntoisille maalipinnoille, myös metalliväreille. Super Resin Polish sisältää valikoituja hartseja, jotka ehostavat ja suojaavat poikkeuksellisen tehokkaasti ympäristösaasteilta.

13.50 €


EXTRA GLOSS PROTECTION - Kiiltävä suojaus

EXTRA GLOSS PROTECTION - Kiiltävä suojaus

TEKNIIKAN MAAILMAN 8/07 TESTIKOLMONEN (uusien autojen vahoissa)!
Yleisarvosana testissä 9,0

Extra Gloss Protection on erittäin kova suojavaha. Koska se ei sisällä mitään puhdistavia tai kiillottavia aiheita, sitä tulee käyttää ainoastaan puhtaaseen ja virheettömään, erityisesti Super Resin Polish yleisvahalla käsiteltyyn pintaan. Extra Gloss Protection sopii kaikille maalipinnoille, myös metalliväreille. Syntyvä kestävä syvä kiilto muodostaa erittäin kovan suojakerroksen useimpia ympäristösaasteita vastaan.

18.50 €


ULTRA DEEP SHINE - Syvä kiilto

ULTRA DEEP SHINE - Syvä kiilto

TEKNIIKAN MAAILMAN 8/07 TESTIVOITTAJA (käytettyjen autojen vahoissa)!
Yleisarvosana testissä 9,5

Ultra Deep Shine on suunniteltu erityisesti antamaan loistava rasvaton kiiltävä lopputulos kaikille maalityypeille, erityisesti tummiin väreihin sekä nykyaikaisille vesipohjaisille maaleille. Suositellaan erityisesti uudelle tai hyväkuntoiselle maalipinnalle. Käsiteltyjä pintoja suoja äärimmäisen kova, tasasävyinen pinta. Peittää pienimmät naarmut ja postaa himmentymän ja parantaa auton väriä.

25.00 €


BODYWORK SHAMPOO CONDITIONER - Auton hoitopesu

BODYWORK SHAMPOO CONDITIONER - Auton hoitopesu
Huonoilla menetelmillä tapahtuva peseminen on kaukana hyvästä auton- hoidosta. Tavalliset kotitalouspesuaineet sisältävät suoloja, joilla voi olla haitallinen vaikutus auton maalipinnalle pidemmän päälle. Bodywork Shampoo Conditioner autonpesuaine poistaa turvallisesti liikennesaasteen ja antaa samalla suojan maalipinnalle ja koristeosille heikentämättä vahakerrosta. Erityiset lisäaineet muodostavat myös kiiltävän vettähylkivän kerroksen.

9.50 €


CAR INTERIOR SHAMPOO - Tehokas sisäpesu

CAR INTERIOR SHAMPOO - Tehokas sisäpesu
Pinta-aktiivisten aineiden ja hajusteiden tasapainotettu seos, joka syväpuhdistaa nopeasti ja turvallisesti. Tämä helppokäyttöinen "suihkuta ja pyyhi" -menetelmä poistaa tahrat ja lian synteettisestä kangasverhouksesta, matoista, kattoverhouksista sekä vinyyli-, muovi- ja nahkapinnoilta. Sopii erinomaisesti yleispuhdistusaineeksi matkailuvaunuihin, veneisiin, kuorma-autoihin ja moneen muuhun kohteeseen.

9.50 €


VINYL AND RUBBER CARE - Vinylin & kuminhoito

VINYL AND RUBBER CARE - Vinylin & kuminhoito
Monikäyttöinen uuden teknologian tuote, joka helpottaa ratkaisevasti auton ulkonäön hoitoa. Polymeerien ja emulgoivien aineiden seos puhdistaa hellävaraisesti kaikki muovit, vinyylit ja kumit. Lopputuloksena kaunis kiilto, joka suojaa kosteudelta, pölyltä, hapettumiselta ja haalistumiselta. Vinyl and Rubber Care muovinhoitoa käytetään ehostamaan ja suojaamaan kojelaudan osia, vinylisiä ovi- ja istuinverhouksia, oven kumitiivisteitä sekä muovisia.

13.00 €


CLEAN WHEELS - Tehokas vannepesu

CLEAN WHEELS - Tehokas vannepesu
Vanteiden kunnolla on suuri vaikutus auton ulkonäköön. Vanteisiin kertyy piintynyttä likaa kuten jarrupölyä, suolaa ja liikennesaastetta. Clean Wheels vannepesu on erittäin tehokas "sumuta, harjaa ja huuhtele" -pesuaine. Se liuottaa nopeasti ja turvallisesti pahimmankin lian seosmetalli-, kromi- ja maatuista vanteista sekä muovisista koristeista.

9.50 €


ENGINE CLEANER - Konetilan puhdistaja

ENGINE CLEANER - Konetilan puhdistaja
Todella nerokas biologisesti hajoava syövyttämätön voimakas pesuaine, joka ei sisällä liottimia. Soveltuu hyvin moottoreiden, vanteiden, koneiden ja laitteiden pesuun. Engine Cleaner pesuaine liottaa nopeasti öljyn, rasvan, noen ja maantielian auton - ja moottoripyörän moottorista. Ei vahingoita muoveja, kumia, maalipintoja eikä metallia. Se puhdistaa koko moottoritilan nopeasti ja turvallisesti. Tarvitaan vain sumutus, harjausta ja huuhtelu vedellä.

12.50 €


PAINT RENOVATOR - Maalin uudistaja

PAINT RENOVATOR - Maalin uudistaja
Hiovien vahojen käyttö tulisi aina rajata yksilöityjen virheiden korjaamiseen, kuten naarmut tai hapettumat maalipinnassa. On aina ensin syytä kokeilla Autoglym Super Resin Polish puhdistavaa yleisvahaa, jolla virhe saattaa korjaantua ilman turhaa maalipinnan ohentamista. Helppokäyttöinen Paint Renovator sisältää tarkoin valikoidun sekoituksen lähes timantinkovia hiovia aineita, joilla saavutetaan nopea ja hallittu, hiova ja kiillottava vaikutus. Uusitut pinnat tulee aina käsitellä Super Resin Polish yleisvahalla, joka on turvallinen ja antaa suojaavan viimeistelykerroksen.

12.50 €


[1] [2]

Seuraava sivu >>>